Resa mot hemligt mål 2011

Die WebZeitung 110516
Det blev TALLINN!!

Så är årets resa mot hemligt mål avklarad. Efter många rykten, rökridåer, listiga ledtrådar och mängder av spekulationer visade det sig resans mål var Tallinn. Ett fylligt reportage från resan hittar du här. Tallinn kommer aldrig mer att vara sig likt... För de som vill se lite mer avslöjande bilder från vår Tallinnresa rekommenderar vi att ni kollar in vårt Youtube-klipp här bredvid. Klicka på pilen så startar bildspelet inom kort. Vi i Råcksta Schützenverein vill passa på att tacka reseledarna Micke och Andreas för ett perfekt genomfört arrangemang. ALLA medlemmarna följde med på resan och jag tror att samtliga redan ser fram emot nästa års resa. Då är det Mike och Jens som arrangerar. Gissningarna om resans mål är redan igång...