Lördagsutflykt till Nacka
Die WebZeitung 090929

Lördagen den 26 oktober gjorde några av  Råcksta Schützenvereins
medlemmar en utflykt till Nacka. Vi samlades hos Lars som bjöd
på lunch. Först fick vi  Steffoskorpor med kummin vilket passade utmärkt till en rumstempererad OP Andersson! Vilken förrätt! Huvudrätten var Biff Greta och efterrätten bestod av hemlagad äppelpaj med vaniljglass. Sååå gott!

Hans och Jens valde sedan att åka hem medan Micke, Birger, Lars och Pelle vandrade iväg till Nacka strand. Vi hade fått information om att alla förköpsbiljetter var sålda så vi hade ställt in oss på att få köa.
Det var ingen kö alls! Vi betalade entré, fick våra glas och gick sedan in för att prova öl. Vi började hos Nynäshamns Ångbryggeri och
kryssade oss sedan vidare genom rummen och besökte kända och
okända bryggerier. Det var varmt och trångt men vi hade supertrevligt!Mina personliga favoriter var
Schneider Weisse, Nils Oscars "God lager" och kanske inte helt överraskande President från Jämtlands Bryggeriet. Vi vill tacka Lasse för en mycket god lunch och Micke för att han bjöd på en runda!

Vi gör om det nästa år!

RSV håller ställningarna... (Arne Hegerfors...)
Tre glada festivaldeltagare sedda genom kamerans öga Tre glada festivaldeltagare sedda genom mina ögon...